Karakter kasztok

Go down

Karakter kasztok

Témanyitás by Spirit on Pént. Nov. 04, 2016 12:46 pm

Választható karakter 

kasztok
A választható kasztok listája nem túl nagy, mindössze hat lehetőség van.

Fegyver:
Egy olyan személy, akinek megvan a képessége ahhoz hogy átváltozzon egy fegyverré. Egyetlen egy kiválasztott fegyver alakja lehet az illetőnek, és szükséges hogy a családi vérvonalában is legyen legalább egy ilyen ember, mert különben nem örökölhet efféle képességet. A fegyverek(minden típusa) lelkeket esznek hogy erősödjenek, és ha valamelyik megevett kilencvenkilenc démontojáslelket, még egy boszorkány lélek elfogyasztásával Halálkaszává válik, persze nem kasza lesz az új alakja, ez csak egy rang. A Halálkaszáknak nagy erejük van a megevett lelkek mennyiségéből is eredően, hiszen az már önmagában hatalmasabbá teszi. De a boszorkánylélek elfogyasztása közvetlenül századikként a sorban, 99 démontojáslélek megevése után felerősíti a fegyvert annyira, hogy elnyerje a jogot, hogy Halálisten-mester forgassa szükség esetén.


Fegyverforgató/ fegyvermester:
Egy olyan személy aki élő fegyvert használ.

Árnyfegyver:
Egy olyan fegyver típus ez, mely nagyon ritka. Az illető több fegyver alakot, általában három-négyet tud használni. Az árnyfegyverek normál erővel rendelkeznek-alapvetően-, de ha kibontakoztatják igazi hatalmukat, iszonyatos erő lehet az oldalukon minden csatatéren. Ennek az erős "módnak" azonban nagy ára van. A forgató, ha nem birtokol nagy mennyiségű lélekenergiát, a fegyver megöli akár akarja akár nem, és megeszi a lelkét. Azonnal elnyeli. Ilyen kaszt indításához tapasztalat és a stafftól származó engedély kell.

Árnyfegyvermester:
Olyan ember aki árnyfegyvert forgat, és ha túl akarja élni a használatot, nagy önkontroll, jó lélekrezonancia, és rengeteg lélekenergia szükségeltetik hozzá. Persze csak ha használni akarja a különleges harcstílust, melynek eredményeképp nem kevéssel meg toldódik a harckészség.

Boszorkány:
Hatalmas erejű nőszemély, aki egyéni varázslataival a legerősebb kasztot mondhatja magáénak. Így természetesen a "Halálisten" nem egy rang, nála ugyanis nem erősebb, talán csak a démonisten. Ám ő sem sorolható ide. A boszorkányok már tizenéves koruktól fogva gyakorolják, kitalálják és fejlesztik egyedi varázslataikat. Igen, nekik a legtöbb varázslatuk saját szerzemény. Azért a legtöbb, mert egy részét öröklik az édesanyjuktól. Például Mizune, egy egér-párti családból való ahonnan biztos átvett egy-két házi praktikát, mielőtt sajátokat agyalt volna ki. A boszorkányok általában választanak egy ágat, ami szerint fejlesztik képességeiket. Van aki egérrel kapcsolatos mágiát alkalmaz, van aki békákkal van közeli viszonyban. Van aki a vízmágiát részesíti előnyben, de vegyük még például Medúza úrnő teknikáit: a kígyókkal van kapcsolatban. Minden trükkjét és képességét erre alapozza, és sokak szerint a legerősebb boszorkány volt mind közül. Képes volt több száz kígyót rejteni valaki testébe amik szétszakíthatják, anélkül, hogy az a valaki észrevette volna. A boszorkányok így a legerősebbek közül valók- persze munka kell ahhoz, van gyenge boszorkány is. Ilyen kasztú karakter indításához tapasztalt játék, és staff engedély kell.

Civil is indítható, legyen az fizikus, kereskedő, vagy bármi más.
avatar
Spirit
Főadminisztrátor

Tartózkodási hely : Halálváros mulatója, vagy a Shibuseni belső szoba

Adatlap
Lélekenergia: 20.000
Varázserő:
Elnyelt lelkek: Rengeteg

Felhasználó profiljának megtekintése http://soul-eater-fight.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.